Tko smo

tkosmo

VEDUTO je tvrtka za najam prodajnih profesionalaca, analizu prodaje i savjetovanje te posredovanje kod   sklapanja poslova. Radeći na području cijele Hrvatske, izgradili smo razgranatu prodajnu mrežu, koja za naše klijente znači izvrsne prodajne rezultate i uspjeh.

Naši su prodajni profesionalci spremni za sve izazove koje pred njih stavljaju naši klijenti. Za to je zaslužna temeljita obuka, usavršavanje i kontrola prodajnih rezultata. 

Upravo zbog zahtjevnih kriterija koje imamo pri zapošljavanju i usavršavanju, naši stručnjaci i prodajni profesionalnci postižu izvrsne rezultate. Sve ovo nas, premda smo relativno mlada tvrtka, stavlja u sam vrh ponude ovakvih usluga na hrvatskom i svjetskom tržištu. Da bi svi ovi visoki kriteriji bili zadovoljeni, brine se Marin Žeravica, vlasnik Veduta. Marin je prodajni profesionalac i stručno obrazovani voditelj marketinga s diplomom privatno poslovnog učilišta. Nakon dugogodišnjeg rada u marketingu, Marin je odlučio svoja znanja i spoznaje iz područja specijalizacije za razvoj i unaprjeđenja prodaje pretočiti u business koji će i vama omogućiti još bolje prodajne rezultate. Radujemo se što ćemo s vama moći podijeliti svoje iskustvo i unaprijediti vaše poslovanje! 

 Vaš Veduto tim

veduto klijent
icc3d filaksportal alfabrand managergrubisicKlimaOptimalAlterusEstera

Brzi kontakt

Sva polja su obavezna

Nedeljska 7,10251 Hrvatski Leskovac, Hrvatska
+385 92 23 37 709
veduto@veduto.hr

Pratite nas na

facebook twitter linkedin google