Analiza prodaje i savjetovanje

Analiza prodaje jedan je od najvažnijih preduvjeta uspješnog poslovanja. Ona pretvara loše prodajne rezultate u vrijedne lekcije iz kojih možemo ne samo uočiti uzroke, već unaprijediti i buduće tržišne nastupe. 

U našem slučaju, analiza prodaje je mnogo više od toga. Provođenjem detaljne analize vašeg poslovanja, mi ćemo vam pomoći da ne samo ostvarite izniman uspjeh, već da taj uspjeh održite i proširite mrežu svojih klijenata.

Osim analize, nudimo i uslugu savjetovanja, gdje ćemo vam pomoći da KONKRETNIM uputama i savjetima ostvarite vrhunske prodajne rezultate i ostvarite svoje potencijale.

Obratite nam se s povjerenjem!

ZATRAŽI ANALIZU PRODAJE I SAVJETOVANJE

Najam prodajnog profesionalca

Najam PRODAJNOG PROFESIONALCA  je predstavljanje određene robe male, široke potrošnje i usluga direktno kupcima, licem u lice, na radnom mjestu i drugim mjestima van stalnih maloprodajnih i prodajnih mjesta. 

Najam PRODAJNOG PROFESIONALCA pruža potrošačima brojne prednosti i usluge, poput individualno prilagođene prezentacije i detaljnih objašnjenja o proizvodu i uslugama, dostave na kućnu adresu te, kao dodatnu pogodnost, garanciju na proizvod koja često i premašuje i zakonom propisane uvjete.

Nadalje, PRODAJNI PROFESIONALAC može poslužiti kao kanal distribucije onim tvrtkama koje proizvode inovativne ili jedinstvene proizvode,  još nedostupne u maloprodajama. PRODAJNI PROFESIONALAC obogaćuje maloprodajnu distribucijsku infrastrukturu gospodarstva, a potrošačima služi kao prikladan izvor kvalitetnih proizvoda.

UNAJMI PRODAJNOG PROFESIONALCA!
veduto klijent
icc3d filaksportal alfabrand managergrubisicKlimaOptimalAlterusEstera

Brzi kontakt

Sva polja su obavezna

Nedeljska 7,10251 Hrvatski Leskovac, Hrvatska
+385 92 23 37 709
veduto@veduto.hr

Pratite nas na

facebook twitter linkedin google